La Vall d'Albaida

País Valencià

Convocatòria del 15 d'Octubre

Si seguim fent el que sempre hem fet,

continuarem obtenint els mateixos resultats que fins ara.

Per obtenir resultats diferents cal fer coses diferents.

(Albert Einstein)

Les societats vivíen en un silenci que estava ocupat per unes veus mudes, ofegats per el conformisme que crea la falsa idea de que cap altre món és possible. Però entre tots s’ha aconseguit trencar el silenci amb la paraula. El 15 de Maig de 2011 centenars de milers de persones es varen trobar al carrer reclamant que “No som mercaderia en mans de polítics i banquers” i que “Volem una Democràcia Real Ja”.

 

El 15M ha demostrat ser un exemple de pràctica democràtica i que compta amb un suport social sense precedents. Ha estat capaç d’organitzar-se sense líders, en una estructura de feina sense edats ni sexes, baix el parigües de la horitzontalitat. S’ha après que es pot construir un món compartit. Però el més important és que molta gent a aconseguit passar de la indignació a la il·lusió.

 

La classe política segueix sorda front al crit col·lectiu. Per tant hi ha que seguir alçant la veu. Units per un canvi global: acampades, barris, pobles, universitats i moviments de tot el món, convoquen una mobilització internacional. El 15M ha traspassat les fronteres per a convertir-se en un gran moviment global: 15O.

Protesta Internacional #15oct

Des d’Amèrica a Àsia, des d’Àfrica a Europa, en més de 350 ciutats i 45 països, la gent s’està alçant per reclamar els seus drets i exigir una autèntica democràcia.

 

El status quo actua en benefici propi, sense fer cas a la voluntat de la gran majoria. La democràcia significa δημος ("poble") i κρατω ("governar"), el “Govern del Poble”. Units/des amb una sola veu, és farà saber als polítics i als poders financers als que serveixen, que ara són les persones les qui decideixen present i que aquest futur serà inevitablement més sostenible i solidari.

 

Es manifestarem pacíficament, debatint i organitzat-se fins a aconseguir un món més just i humà.

 

UNITED FOR GLOBAL CHANGE OCTOBER 15TH

http://map.15october.net/

http://www.15october.net/

https://www.facebook.com/15octobernet

Raons per eixir aquest dissabte 15 d'Octubre

Denunciar les polítiques d’austeritat que generen un increment de les desigualtats i són un atac frontal contra els drets socials. Aquestes polítiques d’austeritat i retallades afavoreixen els mateixos interessos econòmic-financers privats responsables del model de desenvolupament econòmic que ha provocat l’actual crisi.

 

Aquesta no és només una crisi econòmica sinó sobretot una crisi política que posa en evidència l’esgotament del sistema de partits polítics. I per supost una crisi de valors, reflectiva per la perversió d’un sistema que ha demostrat no servir al bé de la majoria.

 

Demanar una democratització de l’economia i de la gobernança que permeta la construcció d’un nou model de benestar social que garantisca una renda bàsica i l’accés efectiu i lliure als drets socials i els bens comuns (sanitat, educació, vivenda, medi ambient, coneixement).

 

Que no es privatitze ni la vida ni el saber: és necessari garantitzar la neutralitat i el lliure accés a la xarxa, al coneixement i l’educació per a totes les persones, contra les dinàmiques privatitzadores i mercantilitzadors del saber.

 

En aquesta situació de precarietat i d’atur creixent, s’està augmentant la privació dels drets laborals i la desvalorització de l’activitat productiva.

 

L’actual model de democràcia representativa està esgotada. S’exigeix que siga reconeguda la maduresa democràtica i la capacitat d’autogestió de les societats.

El País Valencià amb el Canvi Global

Es Convoca a la ciutadania el pròxim 15 d’Octubre per a que expresse el seu rebuig a les polítiques de retallades i reinvindique una verdadera democràcia que defense la justicia social.

 

Es vol deixar clara la postura contra la precarització de l’educació pública, la privatització de la sanitat i les retallades en serveis socials que tenen lloc des de fa temps en el País valencià. Ha estat testimoni d’una pèssima gestió dels fons públics, una despesa terrible en infraestructures impossibles de mantenir, macroesdeveniments poc rendibles i ornaments arquitectònics sense sostre de despesa, tot això enmarcat en una visió política orientada exclusivament a l’aparença i sense previsió de futur que l’han convertit en un poble totalment endeutat, amb uns serveis públics deficients i que ha enfonsat la seua cultura, l’educació de les futures generacions i la qualitat de vida dels seus habitatns. Política que en el seu conjunt ha demostrat no ser sostenible.

Llista de Convocatòries

Manifestació 15O en Castelló de la Plana.

El dissabte 15 d'octubre a les 18h a la Plaça 15M (Mª Agustina) pren el carrer: Units pel canvi global.

 

15M Castelló http://castellon.tomalaplaza.net/2011/10/08/manifestacion-15-octubre/

 

Manifestació 15O en València.

Eixida a les 18:00 h. des de la Pl. Sant Agustí, recorregut per el C/ Sant Vicent, Av. Maria Cristina, Pl. del Ajuntament, C/ Barcas, C/ Pintor Sorolla, Pl. Alfons El Magnànim, C/ Colon, C/ Xàtiva i Pl. del Ajuntament on es realitzarà la lectura del manifest.

 

Web: http://valencia.democraciarealya.es

Twitter: http://twitter.com/15MayoValencia

15 d'Octubre a la Glorieta del País Valencià, Dénia.

Tot el món s'alça per a exigir un canvi en el sistema actual, en una manifestació internacional.

 

Acampada Dénia http://www.acampadadenia.com/

 

15O Alcoi, per un canvi global.

 

Acampada Alcoi http://acampadaalcoy.org/

 

Villena - Unid@s por un cambio global #globalchange.

 

Article de Premsa “Villena se une por el cambio global este 15 de octubre” http://www.portada.info/ficha_noticia.php?id=6820

 

BENIDORM - 15.O Movilització Internacional: #globaldemocracy

 

Acte en FaceBook https://www.facebook.com/event.php?eid=286371838040255

 

Manifestació 15O Elda-Petrer.

Toma la Plaza! Vinalopó Población Indignada del movimiento 15m Comarca del Vinalopó http://tomalaplazavinalopo.net/

 

Sant Vicent del Raspeig.

Centre de salut II, punt de trobada per baixar tots i totes junts/es a Alacant.

 

15O Elx, per un canvi global.

15O: Preparación pancartas + Difusión y 7 razones.

 

15M Elche http://elche.tomalaplaza.net/2011/10/13/15o-preparacion-pancartas-difusion-y-7-razones/#.Tpc3ZHKUThc

 

15O Alacant; Units per un canvi global.

Per això vos convidem a unir-vos a aquesta lluita pacífica, difonent el missatge de que junts som capaços de canviar aquesta intolerable situació. Prenguem els carrers el 15 d'octubre. És hora que se'ns escolte. ¡Units farem sentir les nostres veus!

 

Tota la resta d’informació en http://alicante.democraciarealya.es/eventos/15-octubre/

Les Comarques Centrals, units/des per un canvi global

Concentració i marxa sud cap a València

Des de Gandia, a les 16h a la Plaça dels Indignats (Antigua Plaça de l’Ajuntament de Gandia), eixirá l’Acampada Safor-Valldigna cap a la manifestació global a València amb tren.

 

Quant arriben a l’Estació del Nord de València, els estaran esperant els companys del Moviment 15M d’Ontinyent per ajuntar-se i acudir tots junts a la manifestació del 15 d’Octubre en la Plaça Sant Agustí de València.

 

Acte en FaceBook https://www.facebook.com/event.php?eid=230285250363599

L’Assamblea Intercomarcal.

Ha començat la iniciativa de crear l'Assamblea Intercomarcal del Interior del País Valencià.

  • S'integren les assamblees d'Ontinyent i Gandia.
  • Es conviden les assamblees de Dénia i Alcoi. En espera de resposta.
  • Mantindre un contacte permanent amb l'Assamblea BPU en València.
  • Contactar i començar a construir víes de comunicació amb Alacant.
  • Mantindre col·laboració amb la resta de plataformes pertanyents al moviment 15M (DRY, PAH, Attac, etc.) i a la resta de plataformes ciutadanes de caràcter local (Cremat sense Fils, Pobles de la Safor, etc.)

Fonts.

Comunicat de Premsa de DRJ València del 15-O

Pamflet del 15-O: DRJ Mallorca, #AcampadaPalma, #15-M