La Vall d'Albaida

País Valencià

Concentració en Benicolet contra l'abocador

Article relacionat amb #noalabocadordanimalsenlavall. Accions posteriors en contra del futur abocador en la Pobla del Duc i que afecta a tota la Vall d'Albaida.

No a l'abocador de residus d'animals de C1 (vaques boges) i C2 en la Vall d'Albaida

Cartell protesta
Cartell protesta

Una volta presentades les més de 3.000 al·legacions en contra de la planta de transformació de subproductes animals de la Pobla del Duc, els ciutadans varen decidir seguir exercint pressió per a oposar-se al projecte que va a perjudicar a tots els pobles circumdants i a tota la resta de la Vall d'Albaida. La primera és seguir recollint al·legacions, tot i que el plaç ja ha expirat, i acumular el màxim de firmes en contra de la “planta-abocador”.

 

Després es va conèixer l'assistència de la Mancomunitat a l'Ajuntament de Benicolet i que es faria ahir dimarts 29 de novembre a les 19.30h. Per tant, la plataforma “No a l'abocador d'animals morts en la Vall d'Albaida” (pàgina Facebook) varen mobilitzar la gent per a que acudira a la Manifestació contra la planta de residus animals C1 i C2 (Acte) davant de l'Ajuntament d'aquest poble per a mostrar el rebuig de la gent al projecte.

Concentració davant la reunió de la Mancomunitat en l'Ajuntament de Benicolet

Foto: Neus Mahiques
Foto: Neus Mahiques

Quasi 300 persones assistiren a la concentració davant l'ajuntament de Benicolet per a manifestar el seu rebuig, coincidint amb el plenari de la Mancomunitat de la Vall, en contra de la planta-abocador. Varen acudir gent de molts pobles: la Pobla, el Ràfol, Otos, Bèlgida, Quatretonda, Benicolet, etc.

 

Al principi, el plenari dels alcaldes va estar obert a tota la gent, però dins del seu ordre del dia no estava el cas de la planta-abocador. Després varen fer una reunió a portes tancades. La reunió va començar a les 19.30h fins més tard de les 21.30h. La Mancomunitat va decidir reunir-se el pròxim dimecres per a parlar exclusivament del problema de la planta-abocador. En principi, la majoria d'Ajuntaments també s'oposen. Tot i això, encara queda molt que fer...

Fonts del Contingut.

VilaWeb:

  • Una planta de tractament de residus animals al cor de la Vall...
  • Concentració a Benicolet contra la planta de transformació...
  • La concentració contra la planta de la Pobla reuneix...

 

Próxima concentració - Dimecres 7 de desembre a les 19.30h davant l'Ajuntament de la Pobla del Duc. Més informació...

Escribir comentario

Comentarios: 0