La Vall d'Albaida

País Valencià

Quart disc de VerdCel: nou Còmic i nou CD

Els dies del Saurí - Projecte Crowdfunding (Verkami)

Com a proposta autogestionada, s'engegar un projecte a Verkami per produir aquest disc. Verkami.com és una web de minimecenatge des d'on es poden fer aportacions de forma segura per col·laborar en la realització del nou treball de Verdcel, rebent diferents recompenses en funció de l'ajuda; hi ha 12 diferents que us hem preparat i confiem que us agraden!

Conviden doncs a que la gent participe entrant a l'enllaç
http://www.verkami.com/projects/1328 des d'on es podrà veure en detall el projecte, el vídeo pel llançament del Verkami, un altre vídeo que explica de forma senzilla com es poden fer les aportacions i les recompenses que esperen siguen del teu gust.

Plataformes com la de Verkami obrin un nou horitzó alhora de realitzar projectes i possibiliten una forma de participació i comunicació realment engrescadores.

També es comunica l'interés de qualsevol tipus de difusió del projecte que pugues fer, a través de les xarxes socials, blogs, mail, etc.

saurí saurina m. i f. [LC] [PR] Persona que amb una vareta a la mà o altre mitjà, endevina o pretén endevinar l’existència d’aigües subterrànies o altra cosa oculta sota terra.