La Vall d'Albaida

País Valencià

2012 Any Internacional de les Cooperatives

2012 ha estat reconegut com l'Any Internacional de les Cooperatives de les Nacions Unides. Es tracta d'un reconeixement per part de la comunitat internacional que les cooperatives impulsen l'economia, respon als canvis socials, són resistents a la crisi econòmica mundial i són empreses serioses, l'èxit de la creació de llocs de treball en tots els sectors.

  • Un objectiu clau de l'Any Internacional és sensibilitzar el públic sobre el model de negoci cooperatiu.
  • Totes les empreses cooperatives s'executen utilitzant els valors de l'autoajuda, l'auto-responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat per guiar-los. En la tradició dels seus fundadors, els membres de les cooperatives creuen en els valors ètics d'honestedat, transparència, responsabilitat social i preocupació pels altres.

Més infromació en la pàgina oficial www.2012.coop

També en "Protagonistes del Futur" www.coop2012.cat

 

"Les cooperatives són un recordatori a la comunitat internacional que és possible perseguir la viabilitat econòmica i responsabilitat social." (Ban Ki-moon, Secretari General de les Nacions Unides)


Video de la campanya de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per a l'Any Internacional de les Cooperatives.